31 Ekim 2010 Pazar

FIRIN KARNABAHAR..


sezonumu bu tarifle açıp ısrarlı bir şekilde denemenizi tavsiye ediyorum...

malzemeler:

orta boy karnabahar
2 yumurta
4 kaşık yoğurt
3 kaşık un
1 çaybardağı sıvıyağ
1 çay bardağı süt
maydanoz
kaşar peynir
pulbiber, tuz

yapılışı:

karnabaharlar haşlanır. orta boy bir borcama dökülür. başka bir yerde yumurta, un, süt, sıvıyağ, yoğurt, maydanoz, pulbiber ve tuz karıştırılıp karnabaharların üstüne ilave edilir. en üste kaşar rendesi ile fırına verilir.150 derecelik bir fırında pişirilir..afiyet olsun...

fotografını cekemeden tukettık...bır sonrakı yapılısa kısmet olursa ceker yayınlarım...afıyet olsun...

2 yorum:

Yeşim dedi ki...

Merhaba,
bloguma yapmış olduğunuz nazik ziyaretiniz ve güzel yorumunuz için teşekkürler :)
Karnıbaharı bende çok severim bu tarife benzer bir tarifim hazırda bekliyor yayınlanmak üzere:)
sevgilerimle...

Belgin Pancar AKÇAY dedi ki...

Elinize sağlık ,
Tüm günleriniz Bayram tadında olsun.
İyi Bayramlar.